Feed on
Posts
Comments

Na konci školního roku jsme dostali vysvědčení i my. Nebyla to sice jednička, ale známka
1,9 je taky dobrá. A za co jsme ji dostali? Kdo z nás sleduje tv pořad „V šachu“ asi ví, že v posledním pořadu proběhlo malé hodnocení šachových webů. Bohužel, ne všichni se přihlásili. Přehlednou tabulku můžete kontrolovat na webu šachového svazu. Nás těší hodnocení odborníků. Náš web totiž nemá a nikdy nebude mít ambice velkého zpravodaje. Vždy to bude jen občasné „tlachaní“ o dění v našem klubu. O společně prožitých chvílích včetně nešachových. Zkrátka jen o partě kamarádů, jejichž šachová dovednost stačí jen ke hře v „pavilonu opic“, /vysvětlení hledej v následujícím článku/, o těch co se dokáží zasmát svým patahům a přesto žijí náš společný klubový život.

A že není náš web bez chyby? Však také co by kdo čekal od jednoho přestárlého automechanika už pomalu čekajícího na důchod.

Jedno pozitivum jsem ovšem našel. Od doby, kdy jsem se „skamarádil“ s compem a tlachám na webu, je méně času na hospodu.

Petr Novotný

One Response to “S koncem školního roku vysvědčení i pro nás.”

  1. pavel napsal:

    Ahoj,
    nejsem sice z Dobrovic, nýbrž z „nepřátelského“ tábora Benátky n. J. , ale přiznám se, že jsem tu celkem pravidelný návštěvník a rád čtu vaše stránky. Jsou výstižné a většinou i vtipné, prostě se u nich celkem bavím, tak jen tak dál.

    P.S. Jen mi je líto, že stránky vznikají na úkor další důležité kulturní činnosti, tzn. hospody…:-)

Leave a Reply